جمعه ۲۵ مهر ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۵
بی‌حجابی عَلنی، پرچمداری در مقابل حکم خدا است

حوزه/ حجت الاسلام والمسلمین غفوری با اشاره به موضوع بی‌حجابی عَلنی در جامعه، گفت: این اقدام، عَلَم‌برداری در مقابل حکم خداوند متعال است و بنیانگذار این حکم، خداوند و قرآن کریم می‌باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از کرمانشاه، حجت‌الاسلام والمسلمین حبیب الله غفوری، امام جمعه کرمانشاه، در خطبه اول نماز جمعه این هفته، با دعوت مومنان به رعایت تقوای الهی، به تبیین مباحث تربیت اسلامی پرداخت.

وی در ادامه با اشاره به تشکیل خانواده از طریق ازدواج مشروع، بر لزوم ایجاد فضایی مناسب در محیط خانواده برای تربیت فرزندان صالح تأکید کرد.

امام جمعه کرمانشاه خاطرنشان کرد: اسلام برای تربیت صحیح، برقراری فضایی سرشار از ایمان، توحید و اخلاق را در کانون خانواده ضروری می داند.

حجت الاسلام والمسلمین غفوری در ادامه به بیان سه ویژگی اساسی برای پدر خانواده پرداخت که از سوی امام صادق (ع) بیان شده است: معاشرت نیکو، میانه روی در هزینه ها و غیرت محترمانه.

وی اولین ویژگی را «معاشرت جمیله» عنوان کرد و افزود: پدر خانواده باید به گونه ای با اعضای خانواده رفتار کند که حضور در کنار او برای آنان دلپذیر و آرامش بخش باشد.

خطیب جمعه کرمانشاه دومین ویژگی را «سعه صدر به تقدیر» دانستند و تصریح کرد: پدر خانواده باید بر اساس توان مالی خود، با گشاده دستی و دوری از اسراف و تبذیر، زندگی را اداره کند.

وی سومین ویژگی را غیرت به تحسین برشمردند و تأکید کرد: مرد خانواده باید با غیرتی مبتنی بر ارزش های اسلامی، حافظ حریم خانواده و ناموس خویش باشد.

خطیب جمعه کرمانشاه در پایان با اشاره به پدیده بی حجابی، نقش غیرتمندی مردان خانواده در صیانت از حریم عفت و حیا را بسیار مهم ارزیابی کردند و ابراز امیدواری نمودند همه افراد جامعه نسبت به رعایت احکام شرعی توجه لازم را داشته باشند.

حجت‌الاسلام والمسلمین غفوری، امام جمعه کرمانشاه، در خطبه دوم نماز جمعه این هفته، با تلاوت آیه ۱۲۸ سوره نحل، مؤمنان را به رعایت تقوای الهی در تمام لحظات زندگی فراخواند.

وی با اشاره به موضوع بی‌حجابی عَلنی در جامعه، تصریح کرد: این اقدام، عَلَم‌برداری در مقابل حکم خداوند متعال است و بنیانگذار این حکم، خداوند و قرآن کریم می‌باشد.

امام جمعه کرمانشاه خاطرنشان کرد: کسانی که ادعای محبت به اهل‌بیت(ع) دارند، نمی‌توانند احکام مسلم الهی را عَلناً زیر پا بگذارند. این عمل، نوعی فریب و وسوسه شیطانی است.

حجت‌الاسلام والمسلمین غفوری در ادامه با اشاره به روز «نسل‌کشی کودکان و زنان فلسطینی» در تقویم، افزود: رژیم صهیونیستی طی بیش از دو سال گذشته، جنایات گسترده‌ای را در غزه و کرانه باختری مرتکب شده است.

وی با اشاره به سخنان رئیس‌جمهور آمریکا، تأکید کرد: تمامی این جنایات با حمایت مستقیم آمریکا انجام شده و ادعاهای اخیر این کشور، فاقد هرگونه اعتبار است.

خطیب جمعه کرمانشاه، پیروزی مجاهدین فلسطینی را نتیجه استقامت و پایداری آنان دانستند و افزود: دشمنان باید بدانند که ملت ایران و جبهه مقاومت، هرگز تسلیم نخواهند شد.

وی در پایان با تجلیل از مقام شامخ شهدا به‌ویژه شهدای جنگ تحمیلی و شهدای انقلاب اسلامی، تصریح کرد: ملت ایران با اقتدار و عزمی راسخ، مسیر پیشرفت و عزت را ادامه خواهد داد و زمینه‌ساز ظهور حضرت ولی‌عصر(عج) خواهد بود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha